Mietiskelen moista, päätellen koiriemme lattialle varisevasta karvasadosta kesää tässä saisi odottaa. Jo vuosia on vaari vaihtanut turkkinsa kesän lisäksi marraskuussa Otsan rypistys, kummallinen ajankohta vuodessa, mutta minkäpä tälle mahtaa.

 

Koiruuksien kanssa ollaan nautiskeltu loppuvuoden pimeistä illoista lenkkeillen katuvalojen katveessa. Ehdittiinpä ekaa kertaa koiraväen kaupunkikävelyllekin Pedon kanssa ja sain positiivisen kokemuksen yllättäen. Täytynee ensi vuonna yrittää ehtiä useimmin hommaan mukaan.  Saisikohan sitä aktivoitua itsensä vuodenvaihteen jälkeen tottistelemaan... ei olisi pahitteeksi koiruudelle.... mutta katsotaan sitä sitten.

 

Vaari on voinut häntää lukuunottamatta hyvin. Hännässä on pari kohtaa auki ja vaari onkin viettänyt vissiinkin jo pari viikkoa elämää kauluri kaulassa. Ja voi sitä riemua, kun mamma joskus unohtaa laittaa kaulurin Nolostunut Kyllä on koko häntä hoidettu nuolemalla ja kaikki kiinnimenneet kohdat ovat jälleen auki Yllättynyt   Sitten taas kauluri kyllä napsahtaa napakasti paikoilleen heti sisään tultuamme.