Ei olla saatu oikein mitään aikaiseksi, ollut mielessä vähän muut asiat kuin nämä koiratouhut. Eilen kuitenkin otettiin iltalenkille törpöt ja "liikkeenohjaaja" mukaan ja kokeiltiin vähän tokoilua.

Rakentelin ruudun sillä aikaa, kun "liikkeenohjaaja" viihdytti petoa. Ensimmäiseen lähetykseen jätin palkan valmiiksi ruutuun ja lähetysmatkana ehkä noin 10 metriä, olisiko ollut sitäkään? Koira meni vauhdilla ja suoraan etumerkkien välistä ruutuun, hyvä !

Toinen lähetys tyhjään ruutuun. Koira meni jälleen suoraan ja vauhdilla. Sitten pysäytys, maahankäsky- ja koira toimi kuin unelma. Menin sitten palkkaamaan ruutuun ja jätettiin homma tähän onnistuneeseen suoritukseen.

Sitten kaukot. "Liikkeenohjaajalle" koiran taakse palkka ja ohjeistus kuinka toimitaan. Istu- maahan-istu rimpsua muutama kerta ja siitä vapautus. "Liikkuri" paiskasi palkan aivan väärään suuntaan, mutta koira pomppi onnellisen näköisenä palkan perässä.

UUsi ohjeistus ja homma jatkuu. Tällä kertaa "liikkuria" alkaa jostain syystä kovasti naurattamaan ja tämä aiheittaa pienimuotoista häiriötä koiralle ja heijastuu koiran tekemisiin. Välillä koiran istumaannousu on liian pomppaava ja koira liikkuu.. seisomaannousut ovat huonot, koira liikkuu, kierroksia on liikaa. Saadaan kuitenkin onnistunut liike ja koiralle vapautus. Liikkuri saa tällä kertaa palkan lähtemään oikeaan suuntaan, mutta toimii hiukan kömpelösti ja palkka hieman viivästyy.

Otetaan vielä kolmannen kerran, tällä kertaa laitetaan "liikkuri" sivulle häiriöksi ja palkka maahan koiran taakse. Onnistuneen suorituksen jälkeen vapautus palkalle ja siihen jätettiin tällä kertaa tokoilu.