Eilen jo piti tokotella, mutta kappas vaan illalla puoli kympiltä onkin jo pimeää?!

Aamusta sitten toimeen. Ensin ruutu valmiiksi ja taasen kierrokset koiralla nousivat törppöjen myötä. Rauhoittuminen tapahtui kuitenkin aika nopsaan. Otettiin alkuun seuraamisia sekä pikkusiirtymisiä ja peruutuksia. Paikallakäännöksiä. Aika mukavasti koira seurasi ja noiden pikkusiirtymisien myötä paine jalkaa kohtaan myös laski.

Seuraamisten jälkeen luoksetulo ja koiran kiusaksi ruudun suuntaan. Koira mietti, että mitä nyt tulee... Pysähdys pitkällä matkalla ei ollut terävä, lyhennettiin sitten matkaa. Parempi pysähdys, mutta ei kuitenkaan terävä. Pitänee ottaa takapalkka tähän kokeiluun.

Seuraavaksi tunnari taasen ruudun suuntaan. Nyt ei ruutu enää häirinnyt lainkaan ja koiralla oli selkeä kuva haistelusta. Taas viisi kapulaa rivissä, oma keskellä. Koira aloittaa haistelun oikealta ja löytää hienosti omansa. Pikkaisen pureskelua ennen luovutusta. Mutta hienoa, koira on vihdoin tainnut tajuta mistä hommassa on kyse.

Lopuksi vielä kaukot. Tarkoitus oli ottaa ruoka takapalkalla, mutta tunnaripalkassa lipsahtikin kaikki sapuska koiralle. Siispä pallopalkalla. Maahan-istu ok, mutta seisomaannousu eteenpäinkallistuva ja siitä koira siirtyy maahan käyttäen etujalkojaan. Täytynee alkaa hiomaan tekniikkaa tähän kohtaan.