Noh, kun ei meillä ole sitä sivustakatsojaa, niin tokotellaan sitten.

Iltapuhteena mentiin treenaamaan, rakentelin ruudun valmiiksi ja sepä kuumensikin koiraa selvästi, joten törpöt olivatkin sitten vain vale-rekvisiittana.

Otettiin seuraamisia sinne ja tänne ja törppöjen kohdalla kontakti oli kovin levontonta alkuun- samoin alkuun oli sellaisia pieniä ilon-vinkaisuja. Kun koira rauhoittui, niin aloitettiin kaukoilla. Istu-maahan ensin ja alkuun istumaannousu jäi vajaaksi- epävarmuutta koiralta, sitten kun korjaantui kuntoon, siitä palkka. Seuraavaan sessioon myös ylösnousu ja siinä liikehdintää eteenpäin, joten matkaa lyhyemmäksi ja onnistuneesta sitten palkka.

Seuraavaksi koiraa kiusaten ruutua sivuten luoksetulo. Ensin pysäytys seisomaan- vähän venyi- uusinta ja suht onnistuneesta sitten palkka. Uusittiin ja otettiin molemmat pysähdykset ja lopuksi taakse palkka.

Sitten se jännittävä juttu- joka alkaa ohjaajaa aika nopeasti veetuttamaan- eli tunnari. Viisi kapulaa riviin, oma keskelle, koiran lähetys ja oikealta vasempaan haistelu ja oma nousi sieltä !!!  Superpalkka siitä ja siihen jätettiin..... ja koira sai kantaa palkkansa ylpeästi kotiin saakka Hymy