Saatiinpa sitten vaarille biootit käyttöön ja samalla otin myös kipulääkkeen kuuriluontoisesti annettavaksi. Jospa siinä hännässä on kipuilua ja sen vuoksi se vaaria kiinnostaa. Ei voi kuitenkaan koko aikaa syödä kipulääkettä ettei tule sitten suurempia ongelmia munuaisten kanssa.. Heh, heh, kyllä tämä on sitten mukavaa..

Ja jottei elämä liian yksioikoiseksi mene niin huomasin vaarilla uuden vaivan. Jonkun aikaa olen ihmetellyt, että miten vaarin oikea silmä aamuisin on keränny rähmäpalleron sisänurkkaansa. Noh, en asiaa sitten tarkemmin ole tutkinut ja eräänä iltana lenkillä huomasin vaarin silmässä olevan roskan. Tai niin ajattelin alkuun. Tarkemmin asiaa tutkittuani selvisi ettei kyse olekaan roskasta vaan vaarilla on yläluomen alla pieni kasvaimen alku. Tällä hetkellä sellainen pienen pippurin kokoinen. Noh, ei ole ihme että on aamuisin rähmää silmänurkassa

Eläinlääkärihän olisi valmis hoitoihin. Häntä amputoitaisiin, luomikasvaimet pystytään leikkaamaan..... Itseä vaan mietityttää toimenpiteiden järkevyys. Koiralla on kuitenkin jo nyt ongelmia munuaisten kanssa.... amputoinnin jälkeenhän ei todennäköisesti häntään enää ongelmia tule, mutta entäpä kasvaimet ja talipattiongelmat muualla kehossa!? Entäpä munuaisten toiminta, entäpä muut sisäelimet... edelliselläkin vanhuksella maksa meni lakkoon todella yllättäen ja nopeasti... Ajattelisin edelleen ettei leikkauksiin lähdetä, katsotaan tilannetta päivä ja viikko kerrallaan.

Eilen koirat olivat autoilemassa mukana ja positiivista oli, että vaarin häntä oli ajeluiden jälkeen ehjä. Kerrankin olin tyytyväinen vaarin räksytykseen auton perässä, tiesin, että räksyttäessään se ei ainakaan nuole häntäänsä :)