Tänään joudettiin ekaa kertaa kentälle ja päästiin aukaisemaan kausi. Olin lenkittänyt koiran juuri ennen kentällemenoa, joten aloitin lämpöisellä koiralla hypyistä. Ensin estehyppy, minulla painava lainakapula jota en meinannut jaksaa heittää. Ekalle koira varasti, uusittiin ja onnistui tällä kertaa. A-esteellä eka heitto oli huono, joten heitto uusiksi. Koira haki hyvin, mutta paluumatkalla oli esteen ylityksessä jotain häikkää, olisiko jalka lipsahtanut tms. kiivetessä. Esteet kuitenkin ok, ei kosketusta hyppyyn vaikka maa oli pehmeää. 

Sitten hain autosta eteenmenopalkan ja vein sen paikoilleen. Koirahan tämän huomasi ja sitten otettiinkin jumppaa seuraten sinne- tänne- tuonne- sinne. Käännökset siihen suuntaan mistä olisi eteen päässyt lähtemään olivat loistavia oli kyse sitten täys- tai suuntakäännöksestä. Lopuksi kun koira alkoi luovuttaa hinkuaan eteenmenolle, se sai vihdoinkin palkan.

Sitten jäävät. Istuminen ok, maahanmeno ok ja tässä unohdin tietenkin itse juosta. Koiran luoksetulo ei ollut kovinkaan vauhdikas, tässä hämäsi se takanamme oleva eteenmenopalkka. Seisomisessa eka ei ollut terävä, toinen oli terävämpi. Otettiin juoksusta tämä talven tauon jälkeen. Itse kämmäsin vähän palkkauksessa, pallo jäi taskuun jumiin.

Sitten hypyt uusiksi, estehyppy taisi mennä ok, A-esteelle ensin varastettiin joten se sitten uusittiin. Otettiin nämä hypyt uusiksi paikallaolijan kiusaksi.  Hyppyjen aikana unohtui se eteenmeno, jonka sitten päätin ottaa. Koira lähti eteen hyvin, vähän alkuun erehtyi palkan kohdasta, mutta löytyihän se palkka sieltä.

Treenin alkuvaiheessa otimme ilmoittautumisen.