Vaarin dieetti lähti hyvin alkuun. Sapuskahan hänelle tunnetusti maistuu hyvin, niin tämäkin sapuska. Ja olen ollut huomaavinani, että veden juonti olisi vähentynyt saman tien kun ruokavalio muuttui.

Tohtorin kanssa olin sen verran jutussa nyt paremmalla ajalla, että vaurioita munuaisissa on jo huomattavasti,  silloin kun se koe-arvoissa näkyy. Jotenka vaari porskuttaa nyt laina-ajalla..... toivottavasti mahdollisimman pitkään. Mieli ja kunto ovat virkeät ja eilenkin mentiin tunti jäällä umpihankilenkkiä ja vaari vaan jaksoi. Tosi kova poika se on tekemään lumienkeleitä. Irti kun pääsee, niin vauhti on luokkaa ravi-laukka ja aina parinkymmenen metrin välein tehdään antaumuksella lumienkeli. Aikas mielenkiintoiset jäljet metsäänkin jää, kun polulla on aina välillä sellainen makaus. 

Vihdoinkin vaari on selvittänyt myös kaulurin arvoituksen. Se kun on ollut aina niin kiltti poika, että kauluri on pysynyt kaulassa hyvin vain työnnettyäni sen pään läpi. No eilen koitti sitten päivä, että päivän aikana arvoitus oli ratkennut ja kauluri oli itseksensä töröttämässä lattialla. Ja vaari oli hoitanut kaikki kipeät kohtansa kuntoon..... Nykyisin vaarin kauluri köytetään sitten pannalla kiinni, ei ole oikein enää varaa antaa sen nuoleskella "haavojaan" joiden pitäisi mielellään parantua pikapuoliin. Tosin muistan parin vuoden takaa tilanteen, että aamulla lähtiessäni töihin jäi vaari kauluri kaulassa odottamaan. Illalla tullessani töistä, oli pedolla kauluri kaulassa tyylikkäästi. Tarinahan ei kerro kaikkea, että kuinka ja miksi tämä vaihto oli tehty.