Ikää kun tulee, niin vaivoja myös sen myötä. Vaaria on tuo iho nyt alkuvuodesta vaivannut. Tai oikeastaan iho on tavallista parempi, mutta vaari vaan nuolee tiettyä kohtaa. Sitten ei nuole, kun on antibiootilla, mutta kun biootit loppuvat niin muutaman päivän päästä taas nuolee, huoh !

Käytiinpä sitten tohtorilla ja päätettiin laittaa jatkoa kuurille ja pitkään. Jospas sitten rauhoittuisi. No koiran olin jo vienyt autoon ja laskua maksamassa, kun muistin kysäistä munuaistutkimuksesta. Olen ollut havainnoivinani, että koirilla on alkanut mennä vettä hitusen enemmän. Enhän toki tiedä, kumpiko juo enemmän, mutta vaari on ainakin tehnyt pitkiä pissoja sekä syönyt lunta lenkillä. Päätettiinpä sitten ottaa samantien verikokeet ja tutkaista munuaisten ja maksan tilanne.

Tänään tohtori pirautti tulosten tultua, ja niinhän siinä sitten vain selvisi, että vaarin arvot ovat kohollaan. Ja tästäpä alkoikin sitten vaarin dieetti. Ja yllätyshän minulle ei se asia ollut, että munuaisdieettisapuska on aikas mehevää kilohinnaltaanOtsan rypistys. Kommentteja mielelläni kuulisin vastaavien dieettipotilaiden kohtaloista.