Tottisteltiin pikkaisen. Ensin seuraamista ja intoa oli taas valtavasti. Vaikka startattiin hölkäten niin kesti vähän aikaa ennenkuin piippaus laantui, siitä sitten kehu. Pikkaisen oli painetta jalkaa kohtaan, mutta ei ehkä pahinta laatua. Otettiin pitkää suoraa pätkää ja kontakti pysyi hyvänä. Siitä sitten istuminen meni hyvin. 

Sitten tulikin tilaisuus henkilöryhmälle ja tokihan tilaisuus käytettiin hyväksi. Henkilöryhmä oli vähän kokematon, ja koira meinasi saada taputuksia kesken suorituksen... mutta eipä tuo häirinnyt koiraa.

Seuraavana seisominen ja ensimmäinen seisahdus oli hyvä, mutta itse seisominen vähän epävarma. (selkeästi koira ajatteli istumista) Otettiin uusiksi ja hyvästä seisomisesta sitten palkka.  

Sitten maahanmeno ja siitä pitkällä matkalla luoksetulo. Sen verran koira liukui tullessaan etten voinut olla laskematta käsiä ja ottamatta taka-askelta vaikka törmäys ei sitten ollutkaan kova.Yllättynyt Luoksetulon jälkeen eteenmeno ja tuttuun tapaan oli vähän ongelmia koiran lähtöinnokkuuden kanssa. Pikkaisen otettiin seuraamiskiemuroita koiran rauhoittamiseksi ja lopulta sitten lähetys vauhdikkaaseen ja suoraan eteenmenoon.