Otettiin pitkästä aikaa tokoilua, kun auringon aikaan ulkosalla liikuttiin. Se hyvä puoli tässä lumettomuudessa, että tosi hyvä pohja treenata pellolla ja pakkasessa ei ole ainakaan märkää ja pehmeää.

Ensin ruutu. Eka lähetys aika läheltä, palkka valmiina ruudussa. Hienosti meni keskeltä sisälle. Seuraava lähetys pitkästä matkasta eri suunnasta, palkka jälleen valmiina ruudussa. Hienosti meni jälleen keskeltä ja jätettiin siihen.

Seuraavaksi luoksetulo pitkältä matkalta. Kahdesti otettiin ja ensimmäiset pysähdykset sellaiset muutaman askeleen vaanimis-hiipimiset pysäytyskäskyn jälkeen. Kun ei palkkaa huonosta tullut, alkoi koira tarjoamaan maahanmenoa!? Ajattelin helpottaa ja ottaa ihan alkeis pysäytyksen sitten, mutta koira vissiin luki ajatuksiani ja pysähtyikin loistavasti ennenkuin ehdin heittää palloa. Joten siitä sitten äkkiä palkka ja siihen jätettiin.

Tarkoitus oli ottaa vielä kaukot, mutta ihan kuin olisin ollut huomaavinani lievää ontumista, joten lopetettiin siihen. Katselin tuota -ihan kuin ontuisi vähän- jo sisällä aikaisemmin, joten täytyy nyt seurata tilannetta.