"Mamma on kertonut, että kerhon porukka treenaa näin talvella ilmaisuja. En oikein ymmärtänyt mistä on kyse, kunnes eräänä päivänä...... tai oikeammin yönä havaitsin jotain kummallista ja kiireesti ilmoitin siitä mammalle. Täytyy myöntää, että hetken aikaa sain ilmoitella ennenkuin mitään tapahtui. Mamma ryntäsi sieltä tukka pystyssä aamutakki päällä ja ei kun pannat kaulaan ja menoksi. Hunsvottikin piti ottaa mukaan, koska muuten se olisi ulvonnallaan herättänyt koko seutukunnan. Noh, olihan ihan piristävää käydä yöllä tarpeillaan vaikkei mikään kova hätä ollutkaan. Ja sitten taas valot pois ja nukkumaan.

Mutta sitten se outo juttu tapahtui taas ja ajattelin sen mammalle ilmoittaa. Ja sieltähän mamma jälleen saapui ja tällä kertaa pääsin yksin ulkoilemaan tuolta takaovesta. Katselin ulkona ympärilleni ja haistelin tuulta ja aika nopsaan sieltä sitten tuli komento sisälle. Kummallista pompotusta, ajattelin. Ja valot pois ja nukkumaan.

Ja sitten se outo juttu sattui taas ja ilmoitin siitä mammalle. Nyt kyllä kuulin jo kaukaa töminästä, että mammahan se sieltä saapuu. Ja voi sitä motkotusta ja taisi sillä olla sanomalehtirullakin mukana. Ja ei kun valot pois ja nukkumaan.

Ja sitten se sattui jälleen ja kiireisesti ilmoitin mammalle. Ja tömisten sieltä sitten tultiin ja ette voi uskoa mitä tapahtui. Otti minulle patjan ja vei minut autotalliin nukkumaan loppuyöksi. Lähtiessään sieltä sanoi, että nyt jos ei nuo sähkökatko- ilmaisut lopu, niin seuraava nukkumapaikka löytyy autosta !! Sen siitä saa kun yrittää olla uskollinen ja kertoa tärkeistä asioista !!!"