Tässä joinain päivinä ollaan pikkaisen tokoiltu ja toisena päivänä sitten taasen tottisteltu. Otettiin ruutua, eka meno lyhyeltä matkalta ok vaikka merkkeinä matalat merkit. Koira ei kuitenkaan pysähtynyt vaan haisteli. Otettiin useamman kerran uusiksi kunnes saatiin ohjaajaa tyydyttävä suoritus ja siitä sitten palkka. Kokeiltiin kaukoja, mutta koira liian yli-innokas ja vaihdot eivät olleet hyviä. Ihan lyhyeltä matkalta saatiin sellaisiakin asennonvaihtoja, joista pystyi antamaan palkkaa.
Tottistelussa seuraamista, joka edelliseen kertaa verraten parempaa sen suhteen ettei koira painanut niin paljoa. Kontakti ok. Ehdittiin ottaa istuminen ja maahanmeno ja luoksetulo ja kaikki meni hyvin. Luoksetulossa jouduin tosin ottamaan taakse askeleen-pari kun koira luisui liukkaalla lumella.
Toisella kertaa otettiin paikallaolo 6 min omassa pihassa. Yhden kerran koiran palautus paikoilleen, kun veteraanille suunnattu käsky sivulle kehoitti nuorukaistakin toimeen. Palautuksen jälkeen pysyi vaikka veteraanin kanssa touhuttiinkin.