Kun koiratouhut on tauolla niin ehtii tehdä muutakin. Koirien kanssa keskitytään lähinnä lenkkeilyyn ja johonkin pieneen tottisteluun, kuten esim. metalliesineeseen yms.
Mutta tämä "huldailu" onkin sitten aikaavievää ja mukavaa puuhaa. Seuraavia huputuksia on tullut näperrettyä:2126170.jpg

Tein töihin itselleni nimikyltin huovuttamalla pukukaappiin, taustalla magneetit joten helppo vaihtaa tarvittaessa paikkaa.
2126167.jpg
Taasen huovutusta, neulahuovutuksella tällainen Taavi-tonttu työkuvioihin. Tuli kokoa vähän enemmän kuin aluksi olin ajatellut, taitaa olla korkeus melkein 50 cm.
2126169.jpg
Bunka-kirjontaa kokeilin tällaisella kuvalla, juttu on vielä pikkaisen kesken, mm. silmät puuttuvat. Mutta aika hauskaa touhua :)
2126171.jpg
Pikkuisen tuli ryijyn tekoakin kokeiltua, tämä touhu oli todella mukavaa kylläkin kärsivällisyyttä ja tarkkuutta vaativaa. Seuraava ryijy on jo suunniteltu, hahmona tulee olemaan tietenkin se iso musta P...O.
2126173.jpg
Tämän vuoden joulukortti näyttää tältä, ihana vapaa viikonloppu, mikäs siinä oli näperrellessä ja musiikkia kuunnellessa.
2126165.jpg
Jo aikoja olen halunnut kokeilla voileipäkakun tekoa ja jostain sitten tuli se inspiraatio ja pyöräytin tuossa taannoin kakun. Tuli ihan hyvää, mutta perhe ei ymmärtänyt hyvän päälle. Noh, työkavereilla oli kerrankin kahvilla muutakin kuin kuivia korppuja, nam !
Lisäksi olen keskittynyt neulomiseen, mutta laitellaanpa niistä kuvia myöhempään.