Eksyttiin tarkoituksella porukan tottistreeneihin tosi pitkän ajan jälkeen ja mukavaahan siellä oli. Aluksi mahdollisuus ampumiseen, mentiin pätkiä seuraamista ja kaveri ampui takanamme. Samalla toinen koira syöpötteli myös kentällä. Tässä seuraamisessa ei vielä ollut kovasti painamista eikä ampumisiin reagoitu millään lailla.

Sitten tauon jälkeen koira paikallaoloon ja namipurkki koiran eteen. Heti alkuun pieni lonkan heilahdus, mutta sitten rauhaa. Seuraili tekevän koiran hommia ja lyhyen paikallaolon jälkeen kiinnittäessään huomion välillä minuun, palkkaus ja vapautus.  Jäimme odottamaan toisen koiran loppuuntekemisiä ja siinä samalla paikallaolo siinä ihmisten lähellä ja itsekin olin lähellä. Tämä paikallaolo rauhallinen, alkuun vain yksi lonkan sivuunkääntö. Kun tekevä koira sai riemukkaan leikin treenin loppuun, siitä pieni vinkaisu.

Sitten liikkeestä istuminen, joka on ollut jo pitkään varma liike. Jostain syystä kerran kotitreenissä liike alkoikin mennä metsään ja tämä näkyi myös tässä treenissä. Ekalla kertaa onnistui, mutta oli hidas. Palkan sai kuitenkin siitä. Yritettiin uudestaan, tuli epävarmuutta ja seisomaanjäänti. Sitten lisäapujen kanssa ja onnistui. Ja seuraaminenhan oli taas todella voimakasta painamista.. sille pitäisi tosissaan alkaa tehdä jotain.